Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
o bien 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2025 kJ / 484 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 52 g
- Grasa
- 26 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 394 mg
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Basil Pesto
10min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Mushroom Risotto
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min