Risotto with Broccolini
TM6 TM5

Risotto with Broccolini

4.4 (42 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt, divided, to taste
  • 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
  • 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
  • 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 29 oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
    o bien 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • 4 oz toasted pine nuts, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2025 kJ / 484 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
52 g
Grasa
26 g
Grasas saturadas
8 g
Fibra
5 g
Sodio
394 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas