Shallot Tarte Tatin
TM6 TM5

Shallot Tarte Tatin

4.4 (8 valoraciones )

Ingredientes

Puff Pastry

  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 40 g water, ice cold
  • ¼ tsp fine sea salt

Tarte Tatin

  • 680 g round shallots, unpeeled
  • water, boiling, for soaking
  • 2 Tbsp unsalted butter
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 Tbsp honey
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1842 kJ / 443 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
33 g
Grasa
31 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas