Dispositivos y accesorios
Shallot Tarte Tatin
Prep. 40min
Total 2h
4 slices
Ingredientes
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
380 mg
Proteína
5 g
Calorías
1842 kJ /
443 kcal
Grasa
31 g
Grasas saturadas
18 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Fresh Pasta Dough
1h
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Hot Artichoke Dip
30min
Coulibiac
2h 15min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Quick Cheese Soufflés
45min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1h