Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 - 15 gałązek kolendry, świeżej, tylko liście
- 10 - 20 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 80 - 100 g pomidora, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 40 - 60 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 450 g awokado, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 332.9 kJ / 79.6 kcal
- Proteína
- 1.2 g
- Carbohidratos
- 5.6 g
- Grasa
- 6.7 g
- Grasas saturadas
- 1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 238.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sos jogurtowo-miętowy
5min
Tapenada
5min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Salsa Verde
15min
Hummus z domowym tahini
25min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Pasta z oliwek
5min
Pesto z bazylii
10min