Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 25 - 30 g oliwy z oliwek
- 170 - 200 g warzyw cebulowych, mieszanych (np. cebula, szalotka, por), pokrojonych na 2 cm kawałki
- 700 - 800 g warzyw, mieszanych (np. cukinia, marchewka, dynia, bataty, seler, pietruszka), pokrojonych na kawałki
- 750 - 850 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego
o bien 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 489 kJ / 116.9 kcal
- Proteína
- 4.1 g
- Carbohidratos
- 14.5 g
- Grasa
- 5 g
- Grasas saturadas
- 0.8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 726.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40min
Zupa krem z resztek warzyw
50min
Zupa krem z warzyw
35min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem ze szpinaku
40min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 Min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45 Min
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
40min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min