Versiones compatibles
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 12.9 g
- Grasas saturadas
- 5.3 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 1355 mg
Recetas alternativas
Balti coconut fish curry
50min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Prawn and chicken laksa
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut turmeric fish curry
40min
Salmon kabsa
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut fish curry
1h 10min