Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
o bien sunflower oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 233 kJ / 55 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Grasa
- 2 g
- Fibra
- 0.1 g
Recetas alternativas
Mexican Spare Ribs
50min
Steamed Garlic Prawns
30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Stir-fried Clams
35min
Kung Pao Prawns
45min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
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40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Braised Pork and Egg with Rice
45min