Dispositivos y accesorios
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1701.4 mg
Proteína
35.6 g
Calorías
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Grasa
29.6 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
14.9 g
Carbohidratos
90.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Saffron Chicken Penne
30min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Ninguna valoración
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Beef Stroganoff
1h
Beef with Mushrooms
30min
Honeyed Chicken
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min