Dispositivos y accesorios
Tri-Colour Ginger Rice
Prep. 5min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1213 kJ /
290 kcal
Grasa
10 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chai tea
15min
Chai Tea
15min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Red bean ice cream
29h 50min
Soy bread with seeds
3h 50min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Asparagus and pea omelette
20min
Spring Rolls
40min
Eggplant with burghul
55min
Roasted eggplant
1h 35min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min