Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
TM6

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Toasted Linseeds

  • 15 g golden linseeds
  • 10 g rapeseed oil

Pumpkin Soup

  • 500 g water
  • 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
  • 2 pinches coarse salt flakes
  • 1 banana shallot, halved
  • 20 g rapeseed oil
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g garlic (approx. 2 cloves)
  • 150 g liquid vegetable stock
  • 3 g coarse salt flakes

Finalisation

  • 120 g mixed fresh mushrooms
  • 20 g rapeseed oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 15 g sherry vinegar
  • black truffle, fresh, for grating (opcional)
    o bien cooked chestnuts, peeled, for grating (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1756.4 kJ / 419.8 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
21.6 g
Grasa
36.7 g
Grasas saturadas
7.5 g
Fibra
4.6 g
Sodio
763.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas