Pumpkin and Quince Soup
TM5

Pumpkin and Quince Soup

4.0 (23 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh chilli, deseeded
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
  • 20 g dry sherry
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
  • 750 g chicken stock
    o bien vegetable stock
  • 150 g single cream, plus extra to serve
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
88 kJ / 21 kcal
Proteína
0.5 g
Carbohidratos
2 g
Grasa
1.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas