Dispositivos y accesorios
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Prep. 20min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
14 g
Calorías
1398 kJ /
333 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
HYGGE
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 h 45 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Tzatziki
20 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 h 10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 h 35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Sugar Free Banana Bread
1 h 15 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min