Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
TM5 TM6

Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)

4.2 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 700 g water
  • 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
  • 140 g sour cream
  • 1 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 8 slices coarse rye bread
  • 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
  • 120 g cucumber, thinly sliced then halved
  • 25 g red onion, thinly sliced
  • 60 g pickled capers, drained

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1398 kJ / 333 kcal
Proteína
14 g
Carbohidratos
39 g
Grasa
12 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas