Dispositivos y accesorios
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Prep. 5min
Total 2h 35min
10 portions
Ingredientes
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1046 kJ /
250 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Pea Gazpacho
4h 15min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h