Dispositivos y accesorios
Blue cheese tofu dressing
Prep. 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
42.8 g
Calorías
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Grasa
167.6 g
Fibra
36 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan hollandaise
10min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Bang bang broccoli
3h 25min
Cauliflower buffalo bites
35min