Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 200 g vegan mayonnaise (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 - 40 g apple cider vinegar
- 40 g tahini (see Tips)
- 1 tbsp filtered water
- 2 tsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp salt
- 150 g firm tofu, pressed and cut into pieces (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 7660.1 kJ / 1823.8 kcal
- Proteína
- 42.8 g
- Carbohidratos
- 25.3 g
- Grasa
- 167.6 g
- Fibra
- 36 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower buffalo bites
35 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Layered Mexican dip
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan mayonnaise
15 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2sa 30 dk
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan moussaka
1h 50min