Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 4.9 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 279.2 mg
Recetas alternativas
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Quick veggie pasta salad
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Ribollita
50 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min