Dispositivos y accesorios
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Prep. 25min
Total 1h
15 pieces
Ingredientes
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
4.8 g
Calorías
388 kJ /
93 kcal
Grasa
5.5 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Chocolate Salami
4 godz. 5 min
Quince Tart
50 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min