Dispositivos y accesorios
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Prep. 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
46 g
Calorías
1941 kJ /
464 kcal
Grasa
8 g
Fibra
8 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Five Ingredients
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Summer Squash Flatbread
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Avocado Tuna Boats
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min