Dispositivos y accesorios
Meat Stock Paste
Prep. 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
58983.8 mg
Proteína
73.6 g
Calorías
2305.3 kJ /
551 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
16.6 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
42 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Herbes de Provence
5min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Chicken Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Fruit Nectar
10min
Mushroom pie
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30min
Apple Marinade
10min
Ghee
20min
Berry Mousse
4h 50min