Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

4.8 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
  • 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove

Inf. nutricional
por 400 g
Calorías
2305.3 kJ / 551 kcal
Proteína
73.6 g
Carbohidratos
42 g
Grasa
7.9 g
Grasas saturadas
2.4 g
Fibra
16.6 g
Sodio
58983.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas