
Dispositivos y accesorios
Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Total 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Calorías
3611 kcal /
15119 kJ
Proteína
48 g
Grasa
380 g
Carbohidratos
11 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
203 g
Sodio
939 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Thicken Mode
17 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda