Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.8 (46 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Inf. nutricional
por 20 g
Calorías
131.9 kJ / 31.5 kcal
Proteína
3.8 g
Carbohidratos
2 g
Grasa
0.6 g
Grasas saturadas
0.1 g
Fibra
0.9 g
Sodio
2935.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas