Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.5 33 valoraciones
Prep. 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 162.3 kcal / 678.5 kJ
Proteína 14.5 g
Grasa 8.8 g
Carbohidratos 2 g
Fibra 1.5 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...