Cream of Cauliflower and Coconut Soup
TM6 TM5

Cream of Cauliflower and Coconut Soup

4.3 (42 valoraciones )

Ingredientes

Soup

  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 750 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 400 g liquid vegetable stock, hot
  • 400 g coconut milk
  • 200 g double cream
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Garnish

  • 50 g butter
  • 125 g cauliflower florets, small (1-2 cm), blanched
  • 1 tsp cumin seeds
  • 1 tsp onion seeds
  • 50 g flaked coconut, toasted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2381 kJ / 577 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
9 g
Grasa
57 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas