Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.3 (24 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for serving
  • 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
  • 50 g double cream, plus extra for serving
    o bien crème fraîche

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
884 kJ / 213 kcal
Proteína
4.2 g
Carbohidratos
13.9 g
Grasa
14.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas