Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
o bien crème fraîche
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 14.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Asparagus cream soup
30 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min