Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g fresh coriander, roughly chopped
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground paprika
- 1 ¼ tsp ground ginger
- 200 g carrots, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g dried green lentils, soaked for approx. 15 min, drained
- 400 g water
-
150
g canned chickpeas, drained, weight after draining
o bien 150 g cooked chickpeas, drained, weight after draining -
2
tsp chicken stock paste, homemade
o bien 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 lemon, juice (30 g) and zest
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 34.7 g
- Grasa
- 10 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Bulghur and lentil soup
1h
Vegetarian chilli
1h 5min
Koshari stew
45 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Tarator (tahini dip)
5min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Monkfish and prawn soup
1h
Red Lentil Soup
40min