Dispositivos y accesorios
Japanese Cheese Tarts
Prep. 10min
Total 1h 55min
24 pieces
Ingredientes
Tart shells
-
500 g cake flour, plus extra for dustinglow protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (opcional)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
7.8 g
Calorías
1435.1 kJ /
343 kcal
Grasa
23.3 g
Fibra
0.6 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Pastries
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Mantou buns
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Egg Tarts
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Killer Toast
2h
Homemade Pandan Kaya
55min