Ondeh-Ondeh Cupcakes
TM5 TM6

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 (25 valoraciones )

Ingredientes

Pandan Cupcakes

  • 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 8 ½ oz granulated sugar
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1 tsp pandan paste
  • 10 ½ oz cake flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 6 ½ oz coconut milk

Salted Gula Melaka Caramel

  • 7 oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
    o bien 7 oz coconut sugar, cut into small pieces
  • 2 oz water
  • 2 pandan leaves, knotted (opcional)
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 2 oz coconut milk
  • ½ tsp salt

Coconut Whipped Frosting

  • 3 oz confectioners sugar
  • 3 ½ oz powdered coconut milk
  • 14 oz heavy whipping cream, cold
  • toasted coconut flakes, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2465 kJ / 589 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
65 g
Grasa
36 g
Grasas saturadas
24 g
Fibra
0.5 g
Sodio
263 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas