Dispositivos y accesorios
Nyonya Spice Paste
Prep. 5min
Total 15min
2 jars
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opcional) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
3052 mg
Proteína
11 g
Calorías
3899 kJ /
932 kcal
Grasa
77 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Tom Yum Paste
45min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Nyonya Spice Paste
15min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min