Dispositivos y accesorios
Arseeyah
Prep. 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31.8 g
Calorías
1561 kJ /
373 kcal
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
30.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Cereal and fruit purée
20min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Béchamel sauce
15min
Fruit nectar
10min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Baked falafel kofta
Ninguna valoración
Crêpes with herbs
1h
Carrot Croquettes
1h 10min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min