Dispositivos y accesorios
Spiced rice pudding (meghli)
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
200 g short-grain riceEgyptian rice200 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground caraway2 tbsp
-
water or meghli water (see tip)1300 g
-
sugar400 g
-
desiccated coconut (opcional) to garnish1 tbsp
-
mixed nuts (opcional) to garnish
-
blanched almond (opcional) to garnish
-
unsalted pistachio nuts (opcional) chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.3 g
Calorías
1632 kJ /
390 kcal
Grasa
8.4 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Kashta cream
10min
'Qamar el-din' juice
5min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min