Versiones compatibles
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 1 tbsp lemon juice
- 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
- 200 g cassava flour
- 240 g onions, cut in pieces
- 450 g tomatoes, cut in pieces
- 40 g vegetable oil
- 800 g water
- 200 g salt cod, soaked and drained
- 400 g sweet potatoes, cut in slices
- 400 g cassava root, cut in slices
- 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 119 g
- Grasa
- 11 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mango Sorbet
5min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb stew
Žádné hodnocení
Creamy mushroom soup
20min
Fruit ice cream
5min
Chopped vegetable salad
10 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.