Dispositivos y accesorios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Prep. 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
2686.2 kJ /
642 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
119 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Africa
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Lemon cake
2h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Smoothie
5min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min