Dispositivos y accesorios
Mussels in white wine and cream sauce
Prep. 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
935 kJ /
223 kcal
Grasa
17 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Chilli crab pasta
35min
Cioppino
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Scallops with pea purée
25min
Crab & Prawn Linguine
25min