Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz fresh mixed herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 18 oz water
  • 32 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 4 oz shallots, quartered
  • 8 oz pancetta, diced (approx. ¼ in.)
    o bien 8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 7 oz chestnuts, cooked, peeled
  • 2 oz sweet Marsala wine
  • 1 tbsp maple syrup
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1674 kJ / 400 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
35 g
Grasa
21 g
Fibra
6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas