Dispositivos y accesorios
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
38 g
Calorías
2259 kJ /
540 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
St. Paddy's Day
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Tetrazzini
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Baked Crab Dip
15min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Chicken Marsala
40min