Dispositivos y accesorios
French Onion Soup
Prep. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beefstock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
427.9 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
959.8 kJ /
229.4 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
5.9 g
Carbohidratos
19.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Tomato Soup
30min
Creamy Mushroom Soup
25min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Mushroom Risotto
30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Cream of Crab Soup
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Broccoli and Cheddar Soup
40min