Dispositivos y accesorios
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Prep. 25min
Total 2h 30min
10 cups
Ingredientes
Sweet chilli sauce
-
red chilli hot sauce2 tbsp
-
tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)3 tsp
-
white sugar30 g
-
water100 g
-
gluten free cornflour½ tsp
Rice tube puddings
-
sushi rice450 g
-
soy sauce50 g
-
white sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
lean pork fillets cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips12 - 15
-
dried prawns (opcional)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander cut into pieces, for garnishing5 sprigs
-
roasted unsalted peanuts cut into pieces, for garnishing10 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 cup
Proteína
12 g
Calorías
1163 kJ /
278 kcal
Grasa
5 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Custard
10 Min
Poached eggs
25 Min
Béchamel sauce
20 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Chicken stock paste
45 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min