Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
o bien 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opcional)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 cup
- Calorías
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 5 g
- Fibra
- 0 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2 godz.
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Butter chicken
55 min
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Pork with black bean sauce
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Thai-style fish cakes
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Basic bread
1 godz. 35 min