Dispositivos y accesorios
Curry lamb soup (TM5)
Prep. 10min
Total 5h 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2050.9 mg
Proteína
48 g
Calorías
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Grasa
55.9 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
25.6 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A few ingredients
20 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Quick massaman beef curry
40min
Nasi goreng
40min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Thai red pork curry
35min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Spiced lamb roast
29h 50min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Salmon kabsa
40min
Lamb korma
4h
Thai green chicken curry
30min
Bolognese sauce
40min