Mango, coconut and lychee icy poles
TM6 TM5 TM31

Mango, coconut and lychee icy poles

4.3 (6 valoraciones )

Ingredientes

Macadamia crumble

  • 30 g plain flour
  • 20 g unsalted butter
  • 2 tbsp brown sugar
  • 20 g raw macadamia nuts

Coconut ice cream

  • 200 g coconut cream
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)

Mango and lychee sorbet

  • 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
  • 100 g canned lychees, drained

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
753.1 kJ / 179.3 kcal
Proteína
1.9 g
Carbohidratos
18 g
Grasa
11 g
Grasas saturadas
7.7 g
Fibra
1.5 g
Sodio
7.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas