Dispositivos y accesorios
Miso soup and sake seafood with rice
Prep. 30min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
water1440 g
-
short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (2 cm)60 g
-
onions cut into thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut into thin slices (2 mm)40 g
-
kombu (opcional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-beardedclams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see Tips)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes (see Tips)5 pinches
-
silken tofu (opcional) cut into cubes (1.5 cm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30 g
Calorías
2015 kJ /
478 kcal
Grasa
7 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
71 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Thai-style fish cakes
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Radish cakes
1 godz. 5 min