
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spicy apples
- 4 cooking apple
- 2 tsp vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)
- 4 star anise
- 4 pinches ground ginger
- 4 whole cloves
- 4 pinches ground cinnamon
Thai broth
- 150 g onions cut into halves
- 20 - 30 g fresh ginger cut into thin slices
- 1 fresh chillies deseeded if preferred
- 15 g olive oil
- 800 g unpeeled raw prawns with heads and shells removed and reserved
- 1400 g water
- 40 g rice vinegar
- 30 g fish sauce
- 2 whole cloves
- 1 star anise
- 3 pinches salt adjust to taste
- 3 pinches ground black pepper adjust to taste
- 80 g dried Chinese egg noodles
- 2 pinches wakame flakes (opcional)
- 100 g fresh bean sprouts
- 15 fresh coriander leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 296 kcal / 1242 kJ
- Proteína
- 21 g
- Grasa
- 6 g
- Carbohidratos
- 36 g
- Fibra
- 3.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asian-style mussels
30min
White fish wrapped in banana leaves
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Mediterranean seafood rice with chorizo
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Baked masala fish
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Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Steamed coconut and prawn soup
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Potato and porcini mushroom soup
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
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Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
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Mini pad Thai frittatas
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