Dispositivos y accesorios
Couscous with Chicken and Lamb
Prep. 40min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered200 g
-
lamb shoulder preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)400 g
-
salt3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil40 g
-
carrots cut in pieces (approx. 1.5 cm)400 g
-
turnips cut in 6 or 8 pieces (depending on size)250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water900 g
-
chicken breasts, skinless cut in fine strips (approx. 2 cm long)300 g
-
spicy sausages (e.g. merguez) (opcional)6
-
courgettes sliced (approx. 1.5 cm)400 g
-
couscous, medium grain350 g
-
raisins70 g
-
tinned chickpeas drained350 g
-
1 - 2 tsp chilli pasteharissa paste1 - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
51 g
Calorías
3753 kJ /
900 kcal
Grasa
43 g
Fibra
11.7 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Aubergine Bhurta
30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Chocolate cake
45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min