Dispositivos y accesorios
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
Prep. 25min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Fish tacos
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves3 cm
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fish sauce1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
firm white fish fillets cut into pieces 7-8 cm (see Tips)500 - 600 g
-
rice wine vinegar60 g
-
white sugar40 g
-
water plus extra 1 tablespoon500 g
-
carrots peeled and cut into julienne2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 4
-
radishes cut into julienne4
-
tortillas (small)8
-
fresh coriander leaves only
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
821.9 mg
Proteína
39.8 g
Calorías
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Grasa
29.4 g
Fibra
12.1 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
18.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Open fish burgers
1 Std.
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min