Dispositivos y accesorios
Layered lamb curry
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Sri Lankan curry powder
-
coriander seeds25 g
-
cumin seeds10 g
-
fenugreek seeds¾ tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cinnamon quill½
-
whole cloves¼ tsp
-
cardamom seeds (see Tips)¼ tsp
-
black mustard seeds¼ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh curry leaves2 sprigs
Lamb curry
-
lamb backstrap350 - 400 g
-
tri-colour quinoa200 g
-
water plus extra for soaking400 g
-
brown onions cut into quarters360 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
coconut oil20 g
-
dried red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
cardamom pods crushed4
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
paprika½ tsp
-
chilli powder (optional)¼ - 1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh lemongrass bruised and cut into halves2 stalks
-
salt to taste
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)350 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
frozen baby peas100 g
-
coconut milk270 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
238.1 mg
Proteína
43.5 g
Calorías
2668 kJ /
635.3 kcal
Grasa
26.7 g
Fibra
13.8 g
Grasas saturadas
15.2 g
Carbohidratos
49.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Butter chicken
55 min
Thai red curry paste
15 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Chicken korma
45 min
Balti coconut fish curry
50 min
Thai green chicken curry
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai red chicken curry
30 min