Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Proteína
- 14.5 g
- Carbohidratos
- 24.8 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 535.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Little piggy faces
2 godz. 30 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Pork and prawn dumplings
55min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Char siu bao pork buns
6h 35min