Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- 60 g shallot (approx. 1/2 shallot)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch black pepper, freshly ground
- 150 g Camembert cheese, cut into pieces
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- 60 g shallot (approx 1/2 shallot)
- 10 fresh chives, cut into pieces
- 20 g butter
- 500 g water
-
1 - 2
tsp chicken stock paste, homemade
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 6 potatoes, medium-sized, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 900 g chicken breast fillets, skinless (3 fillets, approx. 300 g each)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp hot mustard
-
2
tsp jarred horseradish
o bien 2 tsp fresh horseradish, grated - 2 tsp wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches fine salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2028 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 18.6 g
- Fibra
- 4.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Sweet and Sour Pork
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Peking Chicken
45 min
Pork with black bean sauce
30 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef "Burgundy"
40 min