Dispositivos y accesorios
Risotto with Parmesan cheese
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1812 kJ /
433 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Béarnaise sauce
15min
Beef Stroganoff
1h
Versatile smooth soup
45min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Hollandaise sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Steamed rice
25min
Beef Stroganoff
45min
Béchamel sauce
15min
Banana Bread
1h 50min