Dispositivos y accesorios
Avocado with egg and salmon tartare
Prep. 30min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
435.2 mg
Proteína
19.2 g
Calorías
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Grasa
26.3 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
24.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Easter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Ninguna valoración
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Cauliflower Tabbouleh
10min
Curry potato soup
35min
Aperol spritz sorbet
Ninguna valoración
Pizza Diavola
1h 30min
Apple punch
30min
Folded Herb Bread
Ninguna valoración
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min