Dispositivos y accesorios
Pork tenderloin with mustard sauce
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26.9 g
Calorías
1133 kJ /
271 kcal
Grasa
16.65 g
Fibra
0.65 g
Carbohidratos
3.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Deliciously Light
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork Pilaf
45min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Ninguna valoración
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork tenderloin parcels
1h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min