Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp salt
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 30 g water
- 10 g cornflour (starch)
-
½
tsp meat stock paste, homemade
o bien ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut in strips (opcional)
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1871 kJ / 449 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 31 g
- Fibra
- 1.9 g
Recetas alternativas
Mashed potatoes
50 Min
Chilli con carne
40 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Boiled eggs
20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Steamed rice
25 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Basic bread dough
5 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55 Min