Dispositivos y accesorios
Thai burgers
Prep. 35min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
22 g
Calorías
1337 kJ /
320 kcal
Grasa
25 g
Fibra
1.7 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Burger time
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Open fish burgers
1h
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1h
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Tamarind Pork Curry
35min
Koththu roti
1h 5min
Thai Burger
35min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Teriyaki sauce
25min
Thai Green Curry Chicken
30min
Coconut fish curry
1h 10min