Dispositivos y accesorios
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
Prep. 30min
Total 9h
4 portions
Ingredientes
Curry Paste
-
garlic cloves halved2 - 3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
-
long red chili stem and seeds removed1
-
cumin seeds2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
grated ginger1 tsp
-
cilantro leaves½ oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
beef stock10 oz
Cucumber Couscous
-
couscous10 oz
-
beef stock11 oz
-
Persian cucumbers diced5 oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
cilantro leaves to garnish½ oz
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish8 - 10 sprigs
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
651.3 mg
Proteína
59.3 g
Calorías
5380.3 kJ /
1285.9 kcal
Grasa
71.9 g
Fibra
12.1 g
Grasas saturadas
29.6 g
Carbohidratos
91.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Taco Seasoning
5min
Express Pho Soup
1h 5min
Creamy chicken curry and rice
45min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min