Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 660 g
- Calorías
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Carbohidratos
- 109.5 g
- Grasa
- 115.6 g
- Grasas saturadas
- 19.8 g
- Fibra
- 20.7 g
- Sodio
- 2740.9 mg
Recetas alternativas
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Brandy cashew cream
5min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Hemp milk
5min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Vegan custard
15 min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min